www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skogspromenad

Härliga soliga väder!
 
Snön är åter igen borta och det ser ut som att dagen kommer bjuda på rikligt med sol. Att vara hundägare i väder som detta och att ha tillgång till promenadstråk på landet är rena lyxen! Både Hallon och jag är glada att kunna gå lösa ute, jag är så otroligt glad att jag kan ha min jakthund lös. Hon vet helt klart skillnaden mellan promenad och jakt. 
 
Bloggen har legat på is ett tag nu. Vår viloperiod är inte riktigt över än och bloggandet kommer bli mer intressant när träningen är igång. Faktum är att vi skulle börjat nu på söndag med årets första kurs i jaktlydnad. Jag har sett fram emot detta länge nu, och när vi äntligen skulle börja igen blir jag jättesjuk! Därför får vi helt enkelt vänta på nästa tillfälle. 
 
Vi har planerat ett prov än så länge. I April ska vi åka iväg till Enköping för att ställa upp i ett jaktprov för stående fågelhundar och hoppas på en placering! Vi har redan ett tredjepris i öppenklass men hoppas självklart på att kunna förbättra det. Vi har lite att jobba på nu när vi inte tränat på väldigt länge. 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!