www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vissa har bättre bordsskick än andra...

Red Garlic's CeasarSallad var på besök, redan i valplådan var han en stor favorit. Glad och busig, men också den allra tjockaste av dem! Nu är han inte längre någon liten köttbulle utan en stor och snygg kille. Fart och stil börjar trilla på plats och snart vinner han nog mer än bara hjärtan!
 
 
 

Veterinärbesök

Idag var vi iväg med Hallon till Kumla Djursjukhuset Hund & Katt för vaccination av dvärgbandmask. För att få ta in hundar i Norge måste man vaccinera dem mot denna typ av mask. Som vanligt bemötte personalen oss väldigt bra, trost att vi blandade ihop lite dagar! Det är till Kumla vi åker om vi behöver uppsöka veterinär, de är väldigt professionella och hjälpsamma. Rekommenderar er som bor i närheten att prova deras klinik.
 
Många spännande intryck tyckte Hallon, söta hundvalpar, kattungar, nya människor och hundar. Trots lite medicin var det ändå ganska kul hos doktorn.
 
 

Vad dagen har bjudit på

Dagens underbara väder har medfört en hel del utomhuslek och arbete. Förutom att springa efter snöskotern har fyrhjulingen också varit igång. 
 
Solen bjöd på behagliga strålar när vi satte upp staket och var ute på promenad. Och förutom lite skolarbete som utförts under dagen har det klippts klor och päls. Hallon tycker som sagt väldigt mycket om att bli borstad, så det slutar nästan alltid med att hon somnar i min famn när jag försöker komma åt på alla ställen. Vrida och vända på en stor geléklump är inte alltid det lättaste!
 
Till Norgeresan har Eskil och jag har letat fram pass till både oss själva men också till Hallon, vi vill ta oss in i Norge så snabbt och smidigt som möjligt. Resan planeras för fullt, veterinärbesök, matlista, papper på snöskotern och kläder är något vi ser över redan nu. Precis i början på januari har vi planerat att åka, då hinner vi ha semester i över en vecka innan pluggandet börjar igen. Det blir jullov för hela slanten!
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!